Jezikovni tečaji – z obiskom tečaja tujega jezika do osebnega zadovoljstva

Jezikovni tečaj

Jezikovni tečaji postajajo vse bolj obiskani in priljubljeni med ljudmi. Če se odpravljamo na potovanje, je morda pametno razmisliti o obisku jezikovnega tečaja. Zaradi znanja njihovega jezika nas bodo ob obisku tuje države toplo sprejeli, saj jim bomo na tak način pokazali, da spoštujemo njihov jezik in kulturo. Poleg tega pa bomo tudi sami lažje spoznali kulturo obiskane dežele, saj je bomo deležni v originalnem jeziku. S pomočjo tečaja tujega jezika lahko zapolnimo delček praznine v nas, predvsem, če cenimo pridobivanje novih znanj.

 

Tečaj tujega jezika v jezikovni šoli Candor Dominko

Tečaje tujega jezika vam nudimo v jezikovni šoli Candor Dominko, ki se nahaja v Ljubljani, zato vam je dostopna tako z osebnim avtomobilom kot tudi z javnim prevozom. Candor Dominko se od drugih jezikovnih šol razlikuje po načinu pristopa, saj zagovarjamo osebni pristop k posamezniku, nudimo vam strokovno svetovanje in učinkovite metode učenja v manjših skupinah. Jezikovni tečaji potekajo v primerno opremljenih prostorih ki prispevajo k lažjemu komuniciranju, osredotočanju in učenju. Velika prednost naše jezikovne šole je, da vpis v jezikovne tečaje poteka skozi vse leto. Naši predavatelji so vam pripravljeni priskočiti na pomoč in z vami deliti svoja znanja, pridobljena na strokovnih usposabljanjih tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Z večletnimi izkušnjami so razvili smisel za delo z ljudmi, zato je vaš uspeh v jezikovni šoli Candor Dominko garantiran!

 tečaji tujega jezika

Katerih jezikovnih tečajev se lahko udeležimo?

Nudimo vam različne tečaje tujega jezika. Za katerega se boste odločili, je seveda odvisno od vas oziroma od tega, katero državo nameravate obiskati, se vanjo preseliti oziroma od tega, katerega tujega jezika bi se radi naučili. Se želite učiti italijanščine, španščine, ruščine? Vas morda zanima tečaj francoščine? Se morate naučiti jezika iz službenih razlogov? Obiščite tečaj poslovne nemščine ali katerega koli drugega jezika, ki ga potrebujete pri komuniciranju v službi. Naj ne bo neznanje jezika tista ovira, ki bi vas odvrnila od želje po potovanju, sprejemu nove službe v tuji državi ali celo od preselitve v tujo državo. Ker gre za našo prihodnost je prav, da razmislimo o obisku jezikovnega tečaja in na tak način odpravimo edino težavo, ki nas ovira pri spremembi načina življenja. V jezikovni šoli Candor Dominko bomo poskrbeli, da bo vaše znanje kvalitetno in da ga boste znali uporabljati tudi v prihodnosti, seveda pa se bomo potrudili, da ga boste pridobili na zabaven, a kljub temu strokoven in profesionalen način. Vabimo vas k obisku naše jezikovne šole.

 

Naložba v prihodnost Gospodarska zbornica Slovenije NLP Tomatis