Vsisi d.o.o. je mlado podjetje pozitivnih, kreativnih in predanih ljudi. Nudimo profesionalno oblikovanje in izdelavo spletnih strani že od leta 2005. Do danes smo pomagali že preko 100 različnim podjetjem. Zagotavljamo estetski dizajn, visoko funkcionalnost in premišljeno strukturo strani. A ker se zavedamo, da izdelava internetnih strani ni dovolj, smo se specializirali za doseganje prvih pozicij na Google. Primerna optimizacija spletnih strani je ključ do novih strank! Cena storitev je odvisna od vaših potreb in želja. Končen cenik vam oblikujemo v pogovoru z nami, zato nas kontaktirajte. 

 

Izdelava spletne strani, Ljubljana za: Candor-Dominko k.d. Ljubljana
Spletna stran www.candor-dominko.si je bila po izdelavi spletne strani vpisana še v poslovni imenik vsi.
Vsisi logo

 

Candor-Dominko k.d., Ljubljana

Primarna dejavnost podjetja je izvajanje jezikovnih tečajev in drugih delavnic za razvoj boljše medsebojne komunikacije, za posameznike kot tudi podjetja.

 

Optimizacija spletne strani z www.vsi.si.

Pripravljene vsebine ob izdelavi spletne strani so avtorsko zaščitene. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in se jih ne sme spreminjati ali drugače uporabljati, razen tako, kot je to določeno v tem besedilu, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja. Na vseh brskalnikih zagotavljamo nemoteno delovanje spletne strani, ne pa tudi oblikovno enotnost.