Tečaj angleščine v Ljubljani – kombinacija učenja s kulturo

Candor Dominko je center, ki nudi tečaje angleščine v Ljubljani. Gre za koncept, ki je več kot le jezikovna šola in se je pojavil v letu 1992, kjer tečaje tujih jezikov povezujemo z različnimi kulturami in svetom umetnosti. Izbirate lahko med tečajem angleškega jezika, nemščine, francoščine, italijanščine in španščine. Naše poslanstvo je področje izobraževanja v Ljubljani obogatiti z drugačnimi tečaji angleščine in slediti viziji – raziskovati in ponuditi nove pristope k učenju tujih jezikov. Pridružite se nam tudi vi.

 

Tečaji angleščine v Ljubljani – splošni in poslovni jezik

V našem centru oblikujemo tečaje angleškega jezika za današnji čas. Na tečajih angleščine spoznate pisana in nepisana pravila ter osvajate jezikovne veščin ne glede na predhodno znanje, ki ga imate. V naši ponudbi tečajev angleščine v Ljubljani se lahko odločite za:

- pospešeno učenje tujih jezikov v intenzivnih delavnicah v alfa stanju,

- intenzivni jezikovni tečaj angleščine,

- poslovni tečaj,

- konvenzacijski tečaj,

- specializirani tečaj,

- pripravo na izpite,

- individualne ure.

Tečaji se razlikujejo glede na namen tečaja, trajanje, število udeležencev, ceni.

 

Tečaj angleškega jezika – upoštevamo vaše želje in cilje

Ne glede na to, za kateri tečaj angleščine v Ljubljani se odločite, vam bomo oblikovali programe, kjer bomo upoštevali vaše želje in cilje. Tečaja angleščine se lahko lotite individualno ali skupinsko, odvisno od vaših želja, seveda pa vam z veseljem svetujemo in pomagamo. Naš team predavateljev je usposobljen in prijazen, nudi oseben pristop in zagovarja majhne skupine, zato je obiskovanje tečaja angleškega jezika izjemno zabavno in učinkovito. V naših prostorih se boste počutili prijetno in se boste lahko v celoti posvetili tečajem angleščine, obenem pa boste na tečaje prihajali z veseljem. V kolikor si tudi vi želite obiskovati tečaj angleščine v Ljubljani, nas kontaktirajte preko emaila ali pa se oglasite na Ziherlovi 4 v Ljubljani.

 

Tečaj angleščine v LjubljaniTečaj angleščine Ljubljana

Naložba v prihodnost Gospodarska zbornica Slovenije NLP Tomatis