Učenje angleščine po različnih učnih metodah

Tečaji angleščine na naši šoli potekajo na več različnih načinov inštruiranja. Ko boste prišli v našo šolo, se ne boste več spraševali kako se učiti angleščino, ker lahko vsak posameznik izbere zase najprimernejše inštrukcije. Metoda, ki je zelo uspešna pri učenju angleščine je pospešeno učenje tujih jezikov v intenzivnih delavnicah v alfa stanju. Prednost učenja v alfa stanju je v tem, da sta vključeni obe polovici možganov, telo, zavest in podzavest. Ta metoda inštruiranja je namenjena vsem, ki se morajo angleščine naučiti hitro in vsem, ki bi radi odkrili svoje skrite sposobnosti. Intenzivne delavnice angleščine so razdeljene na aktivni in pasivni del učenja. Pasivno učenje poteka v alfa stanju, ki je stanje popolne fizične in psihične sproščenosti. V tem stanju se učimo besednega zaklada. Aktivni del učenja je uporaba naučene angleščine v praksi. Skozi preigravanje resničnih govornih situacij in iger odpravimo strah pred govorjenjem v angleščini. Inštrukcije angleščine potekajo v prijetnem okolju in v odličnem vzdušju.

učenje angleščine s strokovnimi pedagogi

Inštrukcije angleščine izvajajo naši stokovno usposobljeni mentorji

Najbolj priljubljena oblika inštrukcij angleščine v naši šoli je intenzivni jezikovni tečaj. Ta tečaj angleščine je primeren za vse, ki nimajo veliko prostega časa. Udeleženci tečajev angleščine potrebujejo znanje za praktično uporabo zato inštrukcije temeljijo na konverzaciji in pridobivanju besednega zaklada, angleška slovnica pa se podaja v živi rabi. Ena od možnosti inštruiranja angleščine je poslovni tečaj. Ta je primeren za poslovneže, ki že imajo osnovno znanje angleščine, nadgradili pa bi ga radi z znanjem poslovnega jezika. Pri tem tečaju so vaje iz angleščine v obliki pisanja poslovnih pisem, ponudb in prošenj. Naučite se ustnega ter pisnega sporazumevanja s poslovnimi partnerji in predstavitve vašega podjetja. Nudimo tudi možnost inštruiranja v obliki konverzacijskega tečaja angleščine. Ta tečaj je primeren za vse z osnovnim znanjem angleščine, ki želite nadgraditi svoje sposobnosti razumevanja. Z uporabo različnih medijev in učnih sredstev boste pod vodstvom inštruktorja razvijali vaše komunikacijske sposobnosti. Organiziramo tudi specializirane tečaje, ki so tematsko osredotočeni na določena poklicna področja. To so inštrukcije za poslovne sekretarje, inštrukcije za gostince in hotelirje, inštrukcije za medicinske delavce in podobno. Te tečaje angleščine organiziramo večkrat letno. Izvajamo tudi inštrukcije, ki so priprave na izpite Univerze Cambridge.

Individualne ure so ena od možnosti inštrukcij angleščine

Možnost, ki jo nudimo za učenje angleščine so inštrukcije angleščine v individualnih urah. Namenjene so vsem, ki jim delovni čas ali kakšna druga omejitev ne omogočajo obiska skupinskih inštrukcij angleščine. Primerna je za začetnike in za vse, ki bi radi svoje znanje nadgradili. Inštrukcije potekajo na naši šoli ali po dogovoru tudi kje drugje.

z inštrukcijami angleščine odgovorite na vprašanje kako do znanja angleškega jezika

Naložba v prihodnost Gospodarska zbornica Slovenije NLP Tomatis