Tečaj poslovne angleščine, s katerim boste pridobili znanje poslovne angleščine na zabaven načinTečaj poslovne angleščine

Tečaj poslovne angleščine se od tečaja pogovornega jezika razlikuje po tem, da je namenjen in prilagojen komuniciranju v poslovnem svetu. Pri uporabi pogovornega jezika bi imeli v poslovnem svetu težave, saj gre za kar precejšnjo razliko v obsegu besed. Saj želimo delovati poslovno, kajne? Poslovna angleščina nam lahko pride prav pri komuniciranju z angleško govorečimi strankami oziroma poslovnimi partnerji, ne glede na način komunikacije. Poteka lahko v živo ali preko telefonskega pogovora oziroma elektronske pošte. Prav tako nam bo opravljen tečaj poslovne angleščine omogočil pisanje besedil, pomembnih dokumentov in odgovarjanje na elektronsko pošto poslovnih partnerjev.

 

Poslovna angleščina za lažjo službeno komunikacijo

Poslovna angleščina lahko naši komunikaciji s poslovnimi partnerji doda piko na i, saj jim bomo s profesionalnim izražanjem v tujem jeziku pokazali, da nam je mar za naše delo, da spoštujemo tuje jezike, smo odprti za pridobivanje novih znanj, resni, zanesljivi in sposobni reševati morebitne probleme v poslovnem svetu. Naše stranke nam bodo zaupale, poslovni partnerji pa bodo pripravljeni na dolgoročno sodelovanje. Tečaj poslovne angleščine nas lahko reši iz zagate v primeru, da nas nadrejeni nenadoma službeno pošlje v angleško govorečo državo. Prav tako lahko z znanjem, pridobljenim na tečaju poslovne angleščine sprejmemo službo v tujini in si omogočimo boljši način življenja.

 

Tečaj poslovne angleščine in ostale jezikovne šoleTečaj poslovne ruščine

V jezikovni šoli Candor Dominko vam omogočamo obisk različnih jezikovnih tečajev, odvisno od tega, katerega jezika se želite naučiti. Na voljo vam je učenje poslovne angleščine in poslovne nemščine. Z znanjem, ki ga boste pridobili v naši jezikovni šoli si boste odprli številne nove poti v poslovnih vodah, svojim strankam in poslovnim partnerjem pa boste pokazali, da ste vredni zaupanja in da je sodelovanje z vami nekaj, česar preprosto ne smejo izpustiti! Za obisk tečaja poslovne angleščine se lahko odločite že v tem trenutku. Odličite se lahko tudi za jezikovno šolo španščine in jezikovno šolo francoščine. Vse, kar morate storiti je, da preverite kdaj poteka vpis v tečaj tujega jezika. Zagotavljamo vam, da vam bodo naši predavatelji podali znanje, ki ga boste znali uporabiti v primernih trenutkih. Ne odlašajte in si z vpisom v tečaj tujega jezika odprite nove poti, ki vas bodo privedle do vašega življenjskega cilja. Na svoji poti pa nikakor ne pozabite kako zelo cenjeno je znanje tujih jezikov. Morda se boste prav kmalu ponovno odločili za učenje kakšnega tujega jezika.

Naložba v prihodnost Gospodarska zbornica Slovenije NLP Tomatis