NLP coach z usposobljenim NLP trenerjem: pridite na NLP tečaj in izobraževanje


NLP coach je program, ki je namenjen učenju uporabe komunikacijskih in motivacijskih orodij. NLP je kratica za nevrolongvistično programiranje, gre pa za enega najbolj celovitih in pragmatičnih pristopov k razvoju posameznikove osebnosti. NLP Coach pa je tudi naziv mednarodne licence, ki jo lahko pridobite, ko uspešno zaključite dva izobraževalna programa. Ko torej po NLP izobraževanju oziroma tečaju opravite tudi izpit, ki je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela, pridobite naziv NLP coach. NLP treningi, ki jih vodijo usposobljeni NLP trenerji, vas naučijo, kako uspešno upravljati sami s seboj in z vašimi notranjimi viri moči. Če se zanimate za program NLP coach oziroma bi se radi udeležili NLP tečaja in izobraževanja pod vodstvom usposobljenega NLP trenerja, vas vabimo, da nas obiščete v podjetju Candor Dominko. Za vas smo pripravili NLP trening (tečaj) v obliki delavnic. Za vse informacije smo vam na voljo na sedežu podjetja v Ljubljani, izobraževanje in svetovanje na področju NLP pa vam je na voljo tudi v Fokus NLP.

 

nlp coach


NLP trener v podjetju Candor Dominko: najboljše NLP izobraževanje in tečaj NLP


Če se sprašujete, kaj vas lahko nauči dober NLP trener, potem imamo za vas odgovor: NLP trener vas bo naučil, kako učinkovito, samozavestno in prepričljivo komunicirati, kako predstaviti svoja razmišljanja drugim. Med drugim vas bo dober NLP trener naučil tudi različnih pristopov in tehnik, s katerimi bomo bolj uspešno upravljali sami s seboj, ustvarjalno razreševali notranje in zunanje konflikte itd. V podjetju Candor Dominko NLP tečaj, NLP coach in NLP izobraževanje izvaja najboljša NLP trenerka Mirjam Dominko. Z njeno pomočjo boste lažje spoznali in razumeli sebe in druge.

 

nlp izobraževanje


NLP tečaj in NLP izobraževanje: naučite se pravilno in jasno komunicirati


Udeležba na NLP tečaju in izobraževanju vam bo omogočila, da napredujete na osebnem in profesionalnem nivoju. NLP tečaj je namenjen vsem, ki si želijo boljše komunicirati, še posebno pa je primeren za posameznike, ki se pri svojem delu veliko srečujejo in ukvarjajo z drugimi ljudmi. NLP tečaj vam bo zagotovo pomagal, da se naučite pravilnih tehnik in metod komuniciranja, predvsem pa da izboljšate svoje komunikacijske veščine, da spoznate sami sebe in aktivirate svoj notranji potencial. Če bi radi izboljšali komunikacijo v vašem podjetju in med zaposlenimi ustvarili prijetno klimo, je NLP coach idealna priložnost za to. Pripeljite pozitivne spremembe v vaše podjetje in se udeležite NLP coacha. Zagotavljamo vam popoln uspeh. Za vse informacije o NLP coachu smo vam na voljo na sedežu podjetja, kjer vas že nestrpno pričakujemo.

Naložba v prihodnost Gospodarska zbornica Slovenije NLP Tomatis