NLP coach – kaj je in kje v Sloveniji poteka tečaj?

nlp coachNLP coach je poseben program, ki posameznika nauči uporabljati komunikacijsko in motivacijsko orodje, kar pride prav vsakomur, zagotovo pa si lahko s pridobljenim orodjem pomagajo predvsem posamezniki, ki delujejo v timih oziroma podjetjih. NLP coach je sicer tudi naziv mednarodne licence, za pridobitev katere je potrebno uspešno zaključiti dva izobraževalna programa. Če po opravljanju izobraževalnih programov posameznik uspešno opravi tudi izpit, sestavljen iz praktičnega in teoretičnega dela, si pridobi naziv NLP coach. NLP je pravzaprav kratica za nevrolingivstično programiranje, ki predstavlja enega najbolj celovitih in pragmatičnih pristopov k razvoju osebnosti. S treningom se lahko naučimo upravljati s samim seboj in našimi notranjimi viri moči. Vas zanima, kje se lahko udeležite NLP v Sloveniji? V podjetju Candor-Dominko vam omogočamo pristop k 18-dnevnemu treningu v obliki delavnic. Naučili vas bomo, kako uporabljati NLP v praksi.

NLP Slovenija – česa se naučimo?

nlp slovenijaNLP Slovenija nam omogoča, da napredujemo tako na osebnem kot tudi na profesionalnem področju. Še posebej primeren je za posameznike, ki se pri svojem delu ukvarjajo tudi z drugimi ljudmi, saj se posameznik med drugim nauči tudi pravilnega pristopa do komunikacije. Ne le da s programom NLP v Sloveniji izboljšamo svoje komunikacijske veščine, temveč osvojimo tudi sposobnost hitrega učenja, spoznamo sebe in aktiviramo svoj notranji potencial. NLP v Ljubljani se lahko udeležite v podjetju Candor-Dominko, ki je bilo ustanovljeno leta 1992 z namenom raziskovanja novih pristopov k učenju tujih jezikov. Če želite pridobiti več informacij o tem, kako poteka program za pridobitev naziva NLP coach, smo v našem podjetju pravi naslov za vas.

NLP coach – za boljše vodenje podjetja

NLP coach nam lahko pomaga tudi pri izboljšanju komunikacije v podjetju tako med zaposlenimi, kot tudi med posamezniki na vodilnih položajih. Če želimo v svojem podjetju doseči pozitivne spremembe na področju komunikacije in odnosov, hkrati pa dosegati vse zastavljene cilje, je nevrolingvistično programiranje kot nalašč za to. Če si torej želite sprememb tako na osebnem kot tudi na poklicnem nivoju, se odločite za nevrolingvistično programiranje. 

Naložba v prihodnost Gospodarska zbornica Slovenije NLP Tomatis