NLP diploma in tehnike – spoznajte pomen komunikacije

NLP diploma je 5-dnevno izobraževanje s področja nevrolingvističnega programiranja, ki posamezniku prinaša možnost uspeha tako na poslovnem, kot tudi na osebnem področju. NLP diploma prispeva k osebnostni rasti, uči pa tudi miselnih strategij in vedenja, a je le kamenček na poti do uspeha. Vsi vemo, kako pomembna je komunikacija v vsakdanjem življenju. Z NLP tehnikami se boste naučili razumeti dejavnike, ki vplivajo na našo interakcijo z drugimi. Z opravljeno NLP diplomo se bo komunikacija zdela lažja, prav tako pa bomo na podlagi NLP tehnik znali oceniti, kako je najbolje pristopiti v določen razgovor. Ste že slišali za 5-dnevno izobraževanje NLP diploma, oziroma za program NLP praktik, ki skupaj z diplomo obsega 18 dni pridobivanja novega znanja? Še ne? Ne skrbite. Naziv praktik si lahko pridobite tudi sami in sicer z odločitvijo za kombinacijo izobraževanj, imenovano NLP diploma, ki predstavlja uvodni del izobraževanja,  celoten program pa se imenuje NLP praktik, s katerim boste po uspešnem 18-dnevnem programu ta naziv prejeli tudi sami. Vse to vodijo izkušeni trenerji, ki so na tem področju pravi profesionalci. Nadgradite pridobljeno znanje in spoznajte tehnike, z uporabo katerih je uspeh zagotovljen. NLP diploma je pravi začetek na poti do uspeha.

NLP diploma - tehnike komunikacije

NLP tehnike so danes po vsem svetu zelo cenjene

NLP tehnike se osredotočajo predvsem na naša čutila. Z uporabo NLP tehnik lahko k osebi, s katero komuniciramo, uberemo povsem drugačen pristop, kot bi ga izbrali sicer. Z odločitvijo za vključitev v 5-dnevni uvod NLP diplome in nadaljevanje po programu praktik se tako naučimo, kako pristopiti k osebi, ki je bolj nagnjena k vizualnim predstavam, k osebi, ki se osredotoča na sluh in k osebi, ki je bolj kinestetični tip človeka. NLP diploma je odličen začetek za vse, ki se pri svojem delu ukvarjajo z drugimi ljudmi. Nadaljevalno izobraževanje za NLP praktika s pomočjo trenerja se nam kmalu po opravljenem izobraževanju praktika obrestuje.

 

Z NLP diplomo do dobrega stika med komunikacijo

Z NLP diplomo in nadaljevanjem tečaja se lahko naučimo, kako vzpostaviti dober stik s sogovornikom. Tega se bomo priučili z uporabo različnih tehnik, izobraževanje pa je izpeljano tako, da je zlahka razumljivo. V podjetju Candor-Dominko vam nudimo izobraževanje preko treninga, ki se prične z uvodno NLP diplomo, v katerem boste med drugim spoznali tudi zgodovino nevrolingvističnega programiranja, njegove tri stebre, komunikacijski model, predpostavke in drugo. Tehnike boste spoznali na osnovi teoretičnega dela, ki se bo prepletal z vajami. Udeleženci tečaja, ki se pričenja z NLP diplomo, individualno in v skupinah raziskujejo, nato pa preizkušajo vse, česar so se naučili.

 

NLP diploma nam pomaga do boljšega razumevanja

NLP diploma nam omogoča, da se naučimo tudi boljšega razumevanja sebe in drugih. Izobraževanje za praktika s pomočjo trenerja je učinkovit način, kako do razumevanja procesov mišljenja v nas, naučimo pa se tudi, kako na te procese vplivati z uporabo različnih tehnik. Z NLP diplomo in nadaljevanjem programa bomo deležni praktičnih rešitev na na videz preprostih področjih, ki pa se lahko zaradi našega neznanja po nepotrebnem tudi zakomplicirajo. S prvim kamenčkom na poti (NLP diploma) do teh težav ne bo prišlo, saj bomo imeli vse tehnike komuniciranja v malem prstu. Danes vse pogosteje uberemo prav napačno pot, zaradi česar se nam uspeh nekako izogne, mi pa se sprašujemo, kaj smo pravzaprav storili narobe.

NLP tečaj v Ljubljani

NLP diploma nas ne uči le komunikacije

Napačno je mišljenje, da se z NLP diplomo oziroma z obiskom celotnega izobraževanja naučimo samo učinkovito komunicirati. Tehnike niso namenjene samo temu. Vse skupaj se namreč začne prav pri nas. Tehnike nam omogočajo, da najprej v celoti spoznamo samega sebe. Če smo zadovoljni s seboj, bomo znali pristopiti tudi k drugim. Praktik s pomočjo trenerja in NLP diplome  oziroma celotnega programa pridobljenih izkušenj ne uporablja samo na poslovnem področju. Znanje, pridobljeno z NLP diplomo oziroma NLP praktikom lahko uporabljamo tudi na osebnem področju, če želimo izboljšati odnose z našimi najbližjimi. Vse življenje se učimo in nikoli ne poznamo dovolj tehnik, s katerimi bi lahko dosegli nekaj več. Če se odločite za izobraževanje, ki se pričenja z NLP diplomo, lahko to spremenite v zelo kratkem času. Rezultati, pridobljeni z diplomo vas bodo zagotovo presenetili.

 

Komu je NLP diploma namenjena?

Radi rečemo, da 5-dnevni program NLP diplome oziroma obisk vsega skupaj 18-dnevnega programa NLP tehnik priporočamo vsem, ki se pri svojem delu ukvarjajo z ljudmi (učitelji, zdravstveni delavci, predavatelji, podjetniki…). Zagotovo se v primeru poklica, ki zahteva delo z ljudmi, priporoča obisk izobraževanja. Če si posameznik želi postati praktik s pomočjo izkušenega trenerja, ali če želi spoznati različne NLP tehnike in se naučiti gledati na lastno življenje skozi popolnoma novo luč, potem je tečaj prava izbira. Na naši spletni strani lahko preverite tudi ceno in postopek programa, ki se začne z diplomo, za vas pa smo pripravili tudi ugodnosti, zaradi katerih bo tečaj od uvodne diplome do praktika zares edinstvena izkušnja, ki je nikakor ne boste obžalovali. Če ste željni novih znanj in tehnik, če se želite naučiti delati z različnimi ljudmi, če želite svojemu življenju dodati posebno noto, potem je odločitev za uvodno diplomo NLP in nadaljevanje 18-dnevnega izobraževanja pravi način. S spoznavanjem različnih NLP tehnik boste postali praktik s pomočjo trenerja, svoje izkušnje pa lahko kasneje nadgradite tudi z izobraževanji v tej smeri drugod po svetu. Naučite se oblikovati svoje cilje z uporabo tehnik in jih nato tudi doseči. 

Naložba v prihodnost Gospodarska zbornica Slovenije NLP Tomatis