NLP praktik in potek NLP izobraževanja za pridobitev novih znanj

nlp izobraževanjeNLP praktik je mednarodni izobraževalni program, katerega namen je izboljšanje komunikacijskih veščin, nadalje pa tudi osebnostni in profesionalni razvoj posameznika. Učenje je del življenja, saj poteka skozi vsa življenjska obdobja, omogoča pa nam osebnostno rast in izboljšanje komunikacije s soljudmi. NLP praktik nam kot tečaj omogoča, da spoznamo sebe, se naučimo, kako dosegati lastne cilje in kako pristopiti h komunikaciji s soljudmi, da bo le-ta uspešna. Kratica NLP pomeni nevrolingvistično programiranje in gre za preprost način, kako lahko uspemo tudi na profesionalnem področju. Izobraževanja za NLP praktika bi se morali udeležiti vsi, ki se pri svojem delu ukvarjajo predvsem z ljudmi (učitelji, podjetniki, zdravstveni delavci, delavci v javni upravi). NLP izobraževanje nam omogoča doseganje pozitivnih sprememb v lastnem življenju, prav tako pa nam omogoča doseganje ciljev, ki smo si ji zastavili. NLP predavanj se lahko udeležite tudi v Ljubljani in sicer v podjetju Candor-Dominko, ki ga vodi prof. Mirjam Dominko.

nlp praktikNLP izobraževanje za doseganje boljših odnosov s soljudmi

NLP izobraževanje nam ponuja preprosto in učinkovito rešitev, kako lahko z ljudmi, ki jih srečujemo v vsakdanjem življenju, sklenemo pozitivne in uspešne odnose. Ker se s pomočjo NLP praktika naučimo izboljšati komunikacijske veščine, bomo odslej na komunikacijo gledali s povsem drugega vidika. S pridobitvijo naziva NLP praktik bomo v svojem življenju uspešni in predvsem zadovoljni s samim seboj, kar je pomembno za oblikovanje pozitivne samopodobe. Se želite udeležiti NLP izobraževanja, hkrati pa iščete ugodno ceno tečaja za NLP praktika? V podjetju Candor-Dominko vam omogočamo ugoden pristop k 18-dnevnemu treningu v obliki učnih delavnic, po katerem boste veliko bolj zadovoljni s samim seboj.

NLP praktik – od treme do samozavesti

NLP praktik nam omogoča pridobivanje številnih novih znanj in popolnoma novih pogledov na vsakdanje stvari. Vsakdo izmed nas se je že kdaj srečal s tremo, ki mu je onemogočila profesionalen pristop k opravljanju obveznosti, kot so nastopi pred drugimi ljudmi. V podjetju Candor-Dominko vam zagotavljamo, da boste z nazivom NLP praktika prešli od treme do samozavesti, opazili pa boste tudi mnoge druge pozitivne spremembe. Znanje na nivoju NLP praktika pa lahko kasneje nadgradite s programom NLP mojster praktik.

Naložba v prihodnost Gospodarska zbornica Slovenije NLP Tomatis