Pospešeno učenje tujih jezikov v alfa stanju

30. 11. 2022

Aktualno

Se želite učiti vsaj trikrat hitreje? Si naučeno za dalj časa zapomniti? Bi radi novo znanje uporabili takoj? Z individualnim tečajem po metodi pospešenega učenja v alfa stanju postane učenje popolnoma nova izkušnja.

Intenzivne delavnice tujih jezikov so razdeljene na aktivni in pasivni del. Pasivno učenje poteka v alfa stanju, to je stanju popolne fizične in psihične sproščenosti. Takrat se možgani učijo nekajkrat hitreje in si naučeno zapomnijo za veliko dalj časa. To stanje izkoristimo za učenje besednega zaklada. Vsaj enako pomemben, če ne bolj, pa je aktivni del, kjer vse naučeno uporabimo v praksi. Odvija se skozi preigravanje resničnih govornih situacij in skozi posebej oblikovane igre, s katerimi odpravimo strah pred govorjenjem v tujem jeziku.

Intenzivne delavnice tujih jezikov vodijo izkušeni učitelji in tuji lektorji, ki so posebej usposobljeni za tovrstno učenje. Potekajo v prijetnem, čutno bogatem okolju, individualno ali v majhnih skupinah in odličnem vzdušju. Mnogi naši tečajniki, ki so v zadnjih petindvajsetih letih, odkar se ukvarjamo s pospešenim učenjem, napredovali iz čistih začetnikov v samozavestne govorce, lahko potrdijo prednost te metode.

Preberite več...

 

 

 

 

Naložba v prihodnost Gospodarska zbornica Slovenije NLP Tomatis