Pospešeno učenje tujih jezikov v alfa stanju

16. 02. 2019

Aktualno

Se želite učiti vsaj trikrat hitreje? Si naučeno za dalj časa zapomniti? Izjemno hitra in učinkovita pot do znanja tujih jezikov. Delavnice se odvijejo v treh vikendih. Poteka vpis v tečaje, ki se pričnejo v septembru.
Bi radi novo znanje uporabili takoj?
Preskusite naše intenzivne delavnice,
kjer postane učenje
popolnoma nova izkušnja!

 

Nove razpisane delavnice:

  Modul 1 Modul 2 Modul 3
angleščina A1.2
16. in 17. feb. 2019 2. in 3. mar. 2019 16. in 17. mar. 2019
       

 

Intenzivne delavnice tujih jezikov so razdeljene na aktivni in pasivni del. Pasivno učenje poteka v alfa stanju, to je stanju popolne fizične in psihične sproščenosti. Takrat se možgani učijo nekajkrat hitreje in si naučeno zapomnijo za veliko dalj časa. To stanje izkoristimo za učenje besednega zaklada. Vsaj enako pomemben, če ne bolj, pa je aktivni del, kjer vse naučeno uporabimo v praksi. Odvija se skozi preigravanje resničnih govornih situacij in skozi posebej oblikovane igre, s katerimi odpravimo strah pred govorjenjem v tujem jeziku.

Intenzivne delavnice tujih jezikov vodijo izkušeni učitelji in tuji lektorji, ki so posebej usposobljeni za tovrstno učenje. Potekajo v prijetnem, čutno bogatem okolju, majhnih skupinah in odličnem vzdušju. Mnogi naši tečajniki, ki so v zadnjih petindvajsetih letih, odkar se ukvarjamo s pospešenim učenjem, napredovali iz čistih začetnikov v samozavestne govorce, lahko potrdijo prednost te metode.

  • 48-urni tečaji
  • 8 stopenj
  • majhne skupine
  • trajanje: 3 vikendi, vmes po en vikend prost

Cena

418,03 EUR + 91,97 EUR (DDV).

Ugodnosti pri plačilu

  • možnost plačila v dveh obrokih;
  • 10% popust za vse, ki obiskujejo dva ali več naših tečajev; ob prvem hkratnem vpisu dveh ali več prijateljev, znancev, sodelavcev; popust za družinski vpis dveh članov;
  • 15% popust za družinski vpis treh ali več članov; za študente, za brezposelne in dijake;
  • popusti se ne seštevajo.

Naložba v prihodnost Gospodarska zbornica Slovenije NLP Tomatis