NLP program za pridobitev naziva praktik in mojster praktik: metode vodenja


NLP program vam omogoča, da se v kratkem času naučite pravilnega in jasnega komuniciranja oziroma da pridobite različna teoretična in praktična znanja s področja nevrolingvističnega programiranja. Na NPL programu bo posameznik spoznal NLP metode, s pomočjo katerih bo znal v prihodnosti jasno in samozavestno komunicirati. NLP program poteka v obliki NLP tečaja oziroma delavnic, kjer se boste naučili učinkovitih metod in tehnik doseganja odličnih rezultatov na osebnem in profesionalnem nivoju. Naučili pa se boste tudi razumeti sami sebe. Vabimo vas, da se vpišete v NLP program praktik ali mojster praktik. Cena NLP programa je zelo ugodna, najdete pa jo na naši spletni strani. NLP vodenje v našem podjetju prevzema najboljša NLP trenerka Mirjam Dominko, ki ima na področju vodenja NLP tečajev in programov veliko izkušenj. Vabljeni v Candor Dominko!

 

nlp


NLP program Praktik in Mojster praktik


NLP program praktik je mednarodni program, ki je namenjen izboljšanju komunikacije, osebni in profesionalni rasti posameznika. Na tečaju oziroma programu NLP Praktik boste spoznali sami sebe, naučili se boste, kako dosegati lastne zastavljene cilje, kako uspešno in jasno komunicirati z ljudmi. Vsi tisti, ki se pri svojem delu tako ali drugače srečujete z ljudmi, bi se morali udeležiti NLP programa Praktik, saj vam bodo pridobljena znanja, tako praktična kakor teoretična, in metode pomagali, da bo vaša komunikacija s soljudmi uspešnejša. Znanje na stopnji NLP praktika lahko tudi nadgradite z NLP programom Mojster praktik. Za vse informacije o ceni programa vas vabimo, da obiščete našo internetno stran ali pa nas obiščete na sedežu podjetja, kjer vam bomo program in ostalo z veseljem predstavili.

 

nlp praktik


NLP metoda, ki bo pripomogla k osebnostni rasti


Znanja, ki jih boste pridobili z NLP programom, lahko začnete uporabljati takoj. Prepričani smo, da bo okolica takoj opazila spremembo. NLP metoda, ki vas jo bomo naučili, vključuje spremembo samega sebe, da bi lahko začeli sprejemati druge. Z NLP metodo boste dosegli velike uspehe ne le na osebnem, temveč tudi na profesionalnem nivoju. Če se pri svojem delu srečujete z vodenjem ljudi, vam bo NLP metoda zagotovo v veliko pomoč.


Kaj boste pridobili z NLP programom?


Predvsem boste do potankosti razvili kompetence na področju učinkovite komunikacije, spoznavanja sebe in drugih, doseganju ciljev, motivacije, upravljanja s časom, sprejemanjem odločitev, postavljanja prioritet, vodenja, stika s samim seboj, reševanja problemov in konfliktov itd. Obiščite nas torej na sedežu podjetja in se pozanimajte o NLP programu Praktik in Mojster praktik. Za vsa vprašanja pa smo vam na voljo tudi preko telefona. Vabljeni v Candor Dominko, kjer vodenje prevzema Mirjam Dominko, najboljša NLP trenerka.

Naložba v prihodnost Gospodarska zbornica Slovenije NLP Tomatis